Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Open dag bij ATOS Radio & TV

Open dag bij ATOS Radio & TV

Deze dagen zet ATOS Radio & TV, de lokale omroep voor Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht, de deuren wagenwijd open voor kijkers en luisteraars. Op deze dagen kan iedereen zelf zien en horen hoe en vooral wie bij de lokale omroep programma’s maakt. De open dag is de start van de Week van de Lokale Omroep. Een hele week lang wordt in heel Nederland aandacht besteed aan het werk van de lokale omroep. ATOS Radio & TV doet daar uiteraard aan mee! Alle informatie over de open dag is te vinden op de website.

ATOS Radio & TV maakt al 23 jaar radio- en tv-programma’s die dicht bij de mensen in de Zwijndrechtse Waard staan. Dat wordt gewaardeerd door onze kijkers en luisteraars. Daarom vinden wij het hoog tijd om eens te laten zien hoe wij die programma’s maken. Op zaterdag 2 juni is iedereen welkom van 10 tot 16 uur en op zondag 3 juni van 12 tot 15 uur.

Zo kunt u zaterdagmiddag getuige zijn van het langst draaiende en misschien wel het meest beluisterde programma “ATOS Sport” van John Tazelaar en zondagmiddag van het muziekprogramma “Oldies” van Hans Marijs.

Meer informatie over de Week van de Lokale Omroep is te vinden op www.delokaleomroep.nl.

Wanneer?
Van 2 juni 2012 00.00 uur tot 3 juni 2012 00.00 uur
Locatie:
in de Kapitein Horsmanflat 40 (Zwijndrecht)
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.