Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Re-flax show

Re-flax show

Vanavond sluit Vocal Popgroup Re-flax haar tienjarig jubileumjaar af met een show. “Wat gaat de tijd toch ongelooflijk snel” aldus Martin van der Vegt, voorzitter van de bekende Ambachtse zangers en zangeressen, “op het ene moment denk je na over de uitdagingen en kansen van een jubileum jaar en nu werken we alweer aan de afsluiting daarvan.

Maar het is nog niet voorbij, er komt nog een mooie finale begin juni”. Het EK voetbal begint een week later maar deze finale hebben we al ‘in-the-pocket’. Martin meldt verder dat Re flax op dit moment hard bezig is met de voorbereidingen om weer twee fantastische shows neer te zetten. Zo werkt Re-flax wekelijks aan het instuderen van een aantal nieuwe nummers. Deze nummers zijn in juni voor het eerst te horen en zien. Op deze manier is elke show ook voor de trouwe fan weer nieuw en verfrissend.

“Ik wil er niet teveel over verklappen, maar de nieuwe nummers zijn echte pareltjes. Daar moet je bij geweest zijn” zo schetst Martin lachend. De mensen die al vaker bij een Re-flax show aanwezig zijn geweest, weten wat ze kunnen verwachten qua beleving en kwaliteit. Elke keer net een stapje beter en net een tikkeltje mooier. De nog steeds uitdijende schare trouwe liefhebbers van Re flax weet vast de weg naar het theater wel weer te vinden.

Kaarten van 13,50 euro zijn nu al te koop bij de kassa van Cascade en ook online verkrijgbaar.

Voor degene die nooit eerder bij zo’n show aanwezig is geweest, is dit een mooie gelegenheid om eens kennis te maken met dit enthousiaste koor. Er zijn nog kaarten beschikbaar. Maar wees er snel bij want ervaring uit het verleden leert ons dat de kaartjes in de regel als ‘warme broodjes’ over de toonbank gaan. Op is op. Meer informatie via www.re-flax.nl.

Wanneer?
3 juni 2012 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
Vocal Popgroup Re-flax
Locatie:
in Cascade
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.