Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

IFC 85-jaar

IFC 85-jaar

IFC 85 jaar! Komend weekend 8, 9 en 10 juni a.s. viert IFC groots dat ze dit jaar 85 jaar bestaat. Op zaterdag 9 juni worden verschillende activiteiten georganiseerd voor leden, genodigden, oud-leden, sponsors en alle andere belangstellenden.

Met als centraal thema de Plus Louwersplein – IFC Familiedag (afsluiting van het seizoen met wedstrijden waarin ouders spelen tegen hun kinderen), een sponsorloop en de wedstrijd Oud Zaterdag 1 tegen Oud Zondag 1, willen we in de eerste plaats benadrukken dat we een sportclub zijn.

Iedereen is van harte uitgenodigd om langs te komen en te vieren dat we 85 jaar bestaan. Oud-leden kunnen deze dag gebruiken om gezellig bij te praten met hun oude maten en samen te kijken naar de wedstrijd Oud Zaterdag 1 tegen Oud Zondag 1 die om 15.30 uur zal beginnen.

’s Avonds is er gelegenheid voor leden, genodigden en oud-leden om de wedstrijd Nederland-Denemarken te kijken op de schermen in de kantine en een groot scherm (3.40x2.25m!) op het hoofdveld.

Op het gezellige IFC-plein zullen de buitenbar, bbq, ijskraam en andere lekkernijen absolute trekkers zijn!

Op zondag 10 juni zal het traditionele 7x7 toernooi plaatsvinden. Spelers vanaf 15 jaar kunnen hieraan deelnemen. De inschrijving heeft inmiddels plaatsgevonden.

Kijk op de website voor meer informatie.

Wanneer?
9 juni 2012 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
IFC
Locatie:
Sportpark Schildman, Reeweg 75B
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.