Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Aktiedag Warchild

Vandaag zal New York Pizza Hendrik Ido Ambacht een aktiedag houden tbv Warchild, de Pizza's worden verkocht tegen een zeer aantrekkelijke prijs en de gehele opbrengst van deze dag gaat naar Warchild. Voor de jonge bezoekers is er een springkussen.

Wanneer?
16 juni 2012 van 12.00 tot 00.00 uur
Organisator
Erik Lengkeek
620 85 57
eriberi2009@hotmail.com
Locatie:
New York Pizza, Krommeweg 6
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.