Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Speelfabriek (Week 1)

Speelfabriek (Week 1)

Het evenement Speelfabriek voor kinderen van 5 t/m 13 jaar begint vandaag. De stichting heeft heel veel nieuw materiaal gekocht. Er is bijvoorbeeld een nieuw opblaasbaar klimtoestel en een levend tafelvoetbalspel aangeschaft. Heel blij is de stichting met de deelname door diverse hulpdiensten aan het programma. Speciaal is 10 juli, de dag die in het teken zal staan van ballonnen.

Programma

Maandag 9 juli
Figuren van gekleurd klei
3D kaarten maken
Papieren tasjes versieren
Poppetjes weven

Dinsdag 10 juli
Playmais
Poppetje op potlood
Cupcake versieren
Kleurplaten
BALLONNENFEEST
SCHMINKEN

Woensdag 11 juli
Schilderij van piepschuim
Krasfolie
Button’s maken
Embossing kaarten

Donderdag 12 juli
Strijkkralen
Breien
Glas in lood figuren
Kunstwerk met woodsies

Vrijdag 13 juli
vrolijk mannetje/vrouwtje
Broches van Foam
Bewegende hand
Taartpuntdoosje+kaars
Kinderrommelmarkt
Springkussen

Een toegangskaartje voor 1 dag is alleen aan de deur te koop en kost € 2,50 en alle kinderen die aan de activiteiten meedoen moeten een kaartje kopen. Een weekkaart kost € 10,00. Alle kinderen krijgen 1 keer per dag gratis drinken. Er is een mogelijkheid om ijs, snoep, chips en limonade te kopen. Je ouders kunnen koffie of thee kopen. Vanaf heden is ook de verkoop van weekkaarten voor de Speelfabriek van start gegaan. Weekkaarten voor meerdere weken zijn alleen in de voorverkoop te krijgen. Via de website bestelt u de weekkaarten tot uiterlijk 1 juli daarna kunnen weekkaarten alleen nog aan de kassa gekocht worden.

Ook is het al mogelijk om in te schrijven voor het kinderkamp in de laatste week van de zomervakantie.

 

Al 30 personen hebben zich ondertussen opgegeven als medewerker en komen minimaal 1 week helpen in de Speelfabriek of tijdens kamp. Toch heeft de stichting nog altijd medewerkers nodig. Alleen voor de eerste week en het kamp zijn er al voldoende medewerkers. Om de activiteiten veilig uit te kunnen voeren staat er ook dit jaar weer ruim 100 meter bouwhekwerk rond het buitenterrein. Vaders en sterke broers die de stichting even een handje willen helpen zouden zeer welkom zijn. Natuurlijk stelt de stichting hier een leuke vergoeding tegenover. Wie wil komen helpen sjouwen op zaterdag 7 juli kan mailen.

Wanneer?
Van 9 juli 2012 09.30 uur tot 13 juli 2012 15.30 uur
Locatie:
De Speelfabriek, Hoge Kade 58
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.