Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kennismakingsles Schilderen met acrylverf

Kennismakingsles Schilderen met acrylverf

Kennismakingsles waarin gewerkt wordt met acrylverf. Acryl is een heerlijke, moderne verfsoort. Het is een kleurig, sneldrogend en met water verdunbaar materiaal, dat veel mogelijkheden biedt. De prijs is inclusief papier en verf en gebruik van penselen.

Docente: mevr. Marjon den Engelsman
Kosten: € 14,--

Voor informatie en/of inschrijvingen kunt u bellen met de administratie van de volksuniversiteit Bouquet.

Wanneer?
18 juli 2012 van 13.30 tot 15.30 uur
Organisator
Volksuniversiteit Bouquet
681 35 43
info@volksuniversiteit-bouquet.nl
Locatie:
Witte de Withstraat 59
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.