Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Introductieles Fantasie tekenen

Introductieles Fantasie tekenen

In een les van 2 uur leert de docent u een opzet te maken voor het schetsen van een door u zelf verzonnen fantasie figuur.

Denkt u bijvoorbeeld aan een fee, elfje, gnoom, monster of andere karakters uit vertellingen of sprookjes. Deze introductieles geeft u een idee van de cursus die de docent vanaf 27 september a.s. zal verzorgen.

Docente: de heer Adri van Kooten
kosten: € 14,--

Voor informatie en/of inschrijvingen kunt u bellen met de administratie van de volksuniversiteit Bouquet.

Wanneer?
18 juli 2012 van 10.00 tot 12.00 uur
Organisator
Volksuniversiteit Bouquet
681 35 43
info@volksuniversiteit-bouquet.nl
Locatie:
Witte de Withstraat 59
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.