Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Introductieles Fotografie

Introductieles Fotografie

Het is de ideale mogelijkheid om de basisprincipes van uw digitiale compact- of spiegelreflexcamera te leren kennen. Ook gaat u op locatie om de geleerde basisbeginselen in praktijk te brengen. Na afloop worden de resultaten met elkaar bekeken.

O.l.v. de heer Peter Hol
Kosten: € 20,--

Voor informatie en/of inschrijvingen kunt u bellen met de administratie van de volksuniversiteit Bouquet.

Wanneer?
21 juli 2012 van 09.30 tot 12.00 uur
Organisator
Volksuniversiteit Bouquet
681 35 43
info@volksuniversiteit-bouquet.nl
Locatie:
Witte de Withstraat 59
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.