Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Open Atelier

Open Atelier

Komt u thuis niet verder met uw werkstuk? Gedurende 2,5 uur kunt u uw eigen schilder en/of beeldhouwwerk in uw eigen techniek bij Bouquet verder bewerken of afmaken. De docente geeft geen les, maar u kunt haar wel vragen stellen zodat zij u kan adviseren.

U dient zelf te zorgen voor de nodige materialen, zoals een schildersdoek, verf, penselen, klei en gereedschappen. Docente: mevr. Janke van Burik
Kosten: € 15,--

Voor informatie en/of inschrijvingen kunt u bellen met de administratie van de volksuniversiteit Bouquet.

Wanneer?
31 juli 2012 van 10.00 tot 12.30 uur
Organisator
Volksuniversiteit Bouquet
681 35 43
info@volksuniversiteit-bouquet.nl
Locatie:
Witte de Withstraat 59
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.