Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Introductieles Zeepketting

Introductieles Zeepketting

Maak zelf uw eigen, gekleurde zeepjes! In de magnetron wordt de zeep gesmolten en daarna in de desgewenste vormpjes gegoten. De zeepjes kunnen daarna samen met kralen en/of schelpen naar eigen smaak op een koord geregen worden. Zo ontstaat een unieke, leuke zeepketting voor uzelf of om kado te geven.

Docente: mevr. Yolanda Melis
Kosten: € 17,--

Voor informatie en/of inschrijvingen kunt u bellen met de administratie van de volksuniversiteit Bouquet.

Wanneer?
1 augustus 2012 van 10.00 tot 12.00 uur
Organisator
Volksuniversiteit Bouquet
681 35 43
info@volksuniversiteit-bouquet.nl
Locatie:
Witte de Withstraat 59
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.