Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Introductielessen Zilversmeden

Introductielessen Zilversmeden

U maakt kennis met de mooie techniek van zilversmeden. U leert hoe u het zilver moet zagen en solderen. In 2 lessen maakt u een object naar keuze. Gebruikte materialen worden rechtstreeks met de docente verrekend.

Data: 8 en 15 augustus 2012
Docente: mevr. Hanny Glastra- van Loon
Kosten: € 25,--

Voor informatie en/of inschrijvingen kunt u bellen met de administratie van de volksuniversiteit Bouquet.

Wanneer?
Van 8 augustus 2012 09.30 uur tot 15 augustus 2012 11.30 uur
Organisator
Volksuniversiteit Bouquet
681 35 43
info@volksuniversiteit-bouquet.nl
Locatie:
Witte de Withstraat 59
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.