Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kinderkamp 2012

Kinderkamp 2012

Neem je eigen tent mee! Hoe meer kinderen een eigen tent meenemen, hoe meer kinderen er mee kunnen op kamp. Niet getreurd, wie geen eigen tent heeft krijgt een plekje in een tent van Vrij Spel. Let op: Alle kinderen moeten wel zelf een luchtbed en slaapzak meebrengen.

Het kamp kost slechts 30 euro en dit is inclusief alle maaltijden en een bezoek aan het zwembad.

We kamperen naast Dock03. Het terrein is volledig afgesloten en alleen via Dock03 bereikbaar. ‘s Avond blijven er altijd twee medewerkers wakker om over de kinderen te waken.

Het kamp is voor kinderen van 5 t/m 13 jaar en doordat we Ambacht niet verlaten zeer geschikt voor kleine kinderen, die als ze willen ook thuis kunnen slapen. Let op: Van de ouders wordt verwacht dat zij tijdens het kamp te allen tijde bereikbaar zijn.

Inschrijven kan op de website.

Wanneer?
Van 14 augustus 2012 00.00 uur tot 16 augustus 2012 00.00 uur
Locatie:
naast Dock03, Hoge Kade 58
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.