Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Freiwalds Menagerie Circus

Freiwalds Menagerie Circus
Van donderdag 23 t/m zondag 26 augustus strijkt Freiwalds Menagerie Circus neer op het Burgemeester Hofplein in Hendrik-Ido-Ambacht. Paarden, clownerie, zebra’s, kamelen en de bekendste olifant van Nederland worden afgewisseld met moderne acrobatische acts welke niet zouden misstaan in een show van Cirque du Soleil. Het circus presenteert elk jaar een moderne, maar ouderwets gezellige show. Dit jaar presenteert men de productie “Bienvenue, Circus met Franse charme”. Een verhaallijn verbindt alle acts tot een gestroomlijnde show zodat opa’s en oma’s, pappa’s en mamma’s en alle kinderen uit Hendrik-Ido-Ambacht en omstreken in de circustent genieten kunnen van 'gewoon goed gezellig circus'.
 
Verhaallijn
Dit jaar is het hele circus in rep en roer. De spreekstalmeester wil namelijk graag van het circus een dinnershow maken. De circusdirecteur komt er pas achter als de chefkok al gearriveerd is. Tot overmaat van ramp komt er een brief dat een geheime inspecteur van de Guide Michelin zal langskomen om te testen of het circus wel 5 sterren waard is in hun beroemde culinaire gids. Combineer dat met een vraatzuchtige olifant en je hebt een bruisende show waar jong en oud ruim 2 uur kunnen genieten.
 
Jong als oud zien hoe alles tip top in orde wordt gemaakt voor het geval de inspecteur al in het publiek zit. De acts moeten van hoog niveau zijn. Vaak letterlijk, met gevaarlijke stunts hoog onder de circuskoepel aan strapaten of de luchtharp. De olifant, paarden, zebra's, kamelen en ezelrijdende geitjes moeten netjes gepoetst in de piste verschijnen. De Franse chefkok heeft slechts één taak: zorgen dat het publiek een heerlijk menu voorgeschoteld krijgt. Hierbij gaat echter het nodige mis. Ligt het aan de chefkok, of is het toch een saboteur met een lange slurf? Een ding is zeker: het hooggeëerd publiek is meer dan Bienvenue in dit gezellige circus en kan ruim 2 uur heerlijk genieten van hartverwarmend circus.
 
Kom dat zien! Kaarten kosten slechts tussen de 10 en 20 euro en zijn vanaf 30 minuten voor showbegin aan de circuskassa te kopen. Reserveren kan ook. Online via www.menagerie-circus.nl of op werkdagen tussen 11 en 13 uur telefonisch op 06 420 29 659.

Shows zijn donderdag om 19.00 uur, vrijdag 16.15 & 19.00 uur, zaterdag 15.00 & 19.00 uur en zondag om 14.00 uur. 

Wanneer?
Van 23 augustus 2012 00.00 uur tot 26 augustus 2012 00.00 uur
Locatie:
Burgemeester Hofplein
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.