Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Cultuurpark

Cultuurpark

ToBe organiseert vandaag wederom het ‘Cultuurpark op de ZomerParkDag’. Kunstenaars (profs of vrijetijds) zijn van harte welkom.

Hier kunnen kunstenaars, zowel vrijetijds als professionals, werk exposeren en verkopen, het park als atelier gebruiken of een workshop verzorgen. Alle kunstdisciplines zijn welkom. Denk aan schilderijen, beelden, foto’s, sieraden, kunstwerken van speksteen, hout of glas, 2dimensionaal en 3dimensionaal.

Een digitaal aanmeldingsformulier met huurmogelijkheden en meer informatie is verkrijgbaar per mail bij Roxanne van der Slot.

Cultuurpark op de ZomerParkDag wordt georganiseerd door Stichting ToBe en financieel gesteund door de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht.

Wanneer?
8 september 2012 van 10.00 tot 17.00 uur
Organisator
Roxanne van der Slot van ToBe
rvdslot@stichtingtobe.nl
Locatie:
in het Baxpark
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.