Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Start cursus Startersbridge

Start cursus Startersbridge

Ook dit jaar organiseert Bridgeclub ‘t Ambacht een cursus voor beginnende bridgers. De cursus is door de Nederlandse Bridge Bond ontwikkeld en bestaat uit een tweetal lesblokken.

Allereerst worden de aankomende bridgers op een speelse manier duidelijk gemaakt hoe men de kaarten uit moet spelen. In een vervolgcursus komt het aspect bieden aan bod. Beide cursussen bevatten 12 lessen en vanaf het begin gaat u al echt spelen.

Uiteraard gebeurt dit onder deskundige leiding, twee lesgevers en per vier cursisten is er een begeleider aanwezig die de leerlingen met raad en daad ter zijde staat tijdens het uitspelen. De kosten bedragen per cursusdeel € 40,-- en de eerste avond begint op woensdag 19 september a.s.

Mocht u zich in willen schrijven dan kan dit telefonisch bij Maria van der Jagt of via email. Voor meer informatie over de bridgeclub kunt u terecht op de website.

Wanneer?
19 september 2012 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
Maria van der Jagt
681 58 86
driveambacht@kpnmail.nl
Locatie:
in Cascade
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.