Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Workshop Acrylverf

Workshop Acrylverf

Een workshop waarin u al uw creativiteit kwijt kunt. Op een doek van 50x60 cm wordt met acrylverf en andere materialen (naar keuze) een schildering gemaakt. Voorbeelden brengt u zelf mee. Als u al ervaring heeft, dan schildert u op deze dagen met hier en daar aanwijzingen van de docente; heeft u geen ervaring dan wordt u de gehele dag intensief begeleid. De cursusprijs is inclusief alle materialen, koffie, thee en de lunch.

De cursusprijs is inclusief alle materialen, koffie, thee en de lunch.
Docente: mevr. Janke van Burik
Prijs: € 68,50
Inschrijven voor de workshop kan via de website

Wanneer?
16 oktober 2012 van 10.00 tot 16.00 uur
Organisator
Volksuniversiteit Bouquet
681 35 43
info@volksuniversiteit-bouquet.nl
Locatie:
Witte de Withstraat 59
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.