Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Cursus Stem- en zangtraining

Cursus Stem- en zangtraining

Een korte cursus van 5 lessen op maandagmorgen, voor een ieder die van zingen houdt en graag wat meer over stem- en zangtraining wil weten. Aan de orde komen o.a. ademhalingstechnieken, oefeningen in het stemgebruik en resonans, repertoire en interpretatie. Kennis van het notenschrift is niet nodig.

Neem voor meer informatie contact op.
Inschrijven voor de cursus kan via de website

Wanneer?
Van 1 oktober 2012 00.00 uur tot 29 oktober 2012 00.00 uur
Organisator
Volksuniversiteit Bouquet
681 35 43
info@volksuniversiteit-bouquet.nl
Locatie:
Witte de Withstraat 59
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.