Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Cursus Van wijn weten

Cursus Van wijn weten

In deze cursus van 6 lessen op dinsdagavond doen cursisten veel kennis op over de teelt van druiven, het maken van wijn en het drinken of bewaren ervan. Daarnaast wordt er uitgebreid geproefd en wordt aandacht besteed aan diverse wijn/spijscombinaties.

Neem voor meer informatie contact op.
Inschrijven voor de cursus kan via de website

Wanneer?
Van 2 oktober 2012 00.00 uur tot 6 november 2012 00.00 uur
Organisator
Volksuniversiteit Bouquet
681 35 43
info@volksuniversiteit-bouquet.nl
Locatie:
Witte de Withstraat 59
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.