Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

4e Dorpsgesprek

4e Dorpsgesprek

Tijdens deze avond willen we graag uw mening peilen over Hendrik-Ido-Ambacht en kunt u terecht met uw vragen waarop u van de gemeente nog geen antwoord hebt gehad

Tijdens het ‘Dorpsgesprek’ kunt u aan de fractie vragen stellen over b.v. uw woon/leefomgeving. De gesprekken zijn niet bedoeld voor klachten die bij de meldtelefoon ‘openbare ruimte’ thuis horen. Wel kunnen b.v. reeds gemelde maar (nog) niet afgehandelde klachten aan de orde komen. Ook is de bezoeker in de gelegenheid vragen te stellen over actuele onderwerpen. Alle vragen worden na afloop van de bijeenkomst gebundeld om de vraagstellers later antwoord te kunnen geven.

De fractie van Gemeente Belangen – als onderdeel van de Ambachtse gemeenteraad – vindt contact met inwoners van onze gemeente erg belangrijk. Met uw informatie kunnen wij uw belangen in de Ambachtse gemeenteraad op een juiste wijze behartigen.

Meer informatie? Stuur een mail.

Wanneer?
8 november 2012 van 19.30 tot 00.00 uur
Locatie:
basisschool de Bron aan de Bekestein 50
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.