Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

VAT-bridgedrive

VAT-bridgedrive

Bridgeclub ‘t Ambacht organiseert voor de 21e keer haar jaarlijkse VAT-bridgedrive.

Het inschrijfgeld bedraagt € 15,- per paar te voldoen op bankrekening nummer 1666409 t.n.v. Bridgeclub ‘t Ambacht. Indeling zoveel mogelijk naar sterkte. Door sponsoring van VAT Logistics Services zijn er mooie prijzen te verdienen.

Aanmelding bij B. van der Jagt of per e-mail. Inschrijving sluit 4 november of zoveel eerder als het maximale aantal paren van 126 is bereikt.

Wanneer?
10 november 2012 van 13.00 tot 00.00 uur
Organisator
B. van der Jagt
681 58 86
bc.ambacht@upcmail.nl
Locatie:
in Cascade
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.