Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

After School: Breakdance

After School: Breakdance

Gooi je spieren maar alvast los, want vandaag gaan we aan de slag met Breakdance! De docent heeft weer de vetste nummers voor jullie uitgezocht om de coolste moves op te leren. Iedereen kan meedoen, want we beginnen met de basis van breakdance.

Er kunnen maximaal 10 jongeren meedoen. Schrijf je in tussen 13:30 en 14:00 uur.
Je hoeft je voor deze activiteit niet aan te melden, je kunt je gewoon bij Dock-03 inschrijven.

Hi5Ambacht organiseert sportieve, culturele en buurtactiviteiten voor kinderen in Hendrik-Ido-Ambacht.

Wanneer?
14 november 2012 van 13.30 tot 17.00 uur
Organisator
Hi5Ambacht
Locatie:
Dock-03, Hoge Kade 58
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.