Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Inloopavond 2012 "het vervolg"

Inloopavond  2012 "het vervolg"

Vereniging Bewonersplatform Krommeweg organiseert een vervolg op de  inloopavond van 2011. Geïnteresseerde bewoners zijn van harte uitgenodigd om mee te praten over de thema’s  groen- en speelvoorziening, veiligheid en kwaliteit van de woonomgeving, overlast van personen, dieren en verkeer.

Allereerst blikken we terug op de inloopavond van een jaar geleden. Toen zijn door bewoners van de wijk 200 vragen aan de gemeente voorgelegd. Welke onderwerpen zijn er opgelost en welke wachten nog op uitvoering. Wat kunt u als bewoner hiervan merken?

Net als vorig jaar krijgen de bewoners gelegenheid  om vragen over hun wijk te stellen aan de gemeente. Wethouders Floor van de Velde en Michiel van der Vlies, het team Wijk- en Buurtgericht Werken en medewerkers beheer openbare ruimte van de gemeente zijn op uitnodiging van het bewonersplatform bij de avond aanwezig.

De voorzitter zal de avond beginnen met een presentatie waar bovenstaande punten aan bod komen. Daarna is er de mogelijkheid om vragen te stellen en suggesties en adviezen te geven.

Geadviseerd wordt om zoveel mogelijk lopend of per fiets te komen in verband met de beperkte parkeerruimte rondom de school.

Wanneer?
20 november 2012 van 19.30 tot 00.00 uur
Organisator
Bewonersplatform Krommeweg
Locatie:
OBS De Bron, Bekestein 50
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.