Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Workshop Eetplezier en Beweegkriebels

Workshop Eetplezier en Beweegkriebels

Eetplezier & Beweegkriebels is een workshop voor ouders van kinderen van 0 tot 4 jaar over eten, bewegen en opvoeden.

Een gezonde, actieve leefstijl krijgt binnen de workshop aandacht vanuit de thema’s eten, bewegen en opvoeden. Tijdens de workshop worden verschillende voorbeelden van opvoeden rondom eten en bewegen besproken aan de hand van de DVD. Telkens wordt een belangrijk thema uit de opvoeding uitgelicht, waarna ouders hierover praten, discussiëren en zelf in beweging komen.

De volgende thema’s komen aan bod:

  • Strijd aan tafel
  • Lekker spelen en bewegen
  • Voorbeeldfunctie van ouders
  • Straffen en belonen
  • Televisie kijken en computeren
  • Kinderen betrekken bij…

Ouders die de workshop verlaten, hebben niet alleen het gevoel dat ze al heel veel goed doen. Ze hebben ook ideeën opgedaan hoe ze met kleine aanpassingen ongewenst gedrag van hun kinderen kunnen veranderen.

De workshop is gratis. Aanmelden kan via email.

Wanneer?
21 november 2012 van 19.30 tot 22.00 uur
Organisator
Gisele Oink (dietiste)
Locatie:
Consultatiebureau Blije Borgh, G. Alewijnstr. 18
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.