Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

After School: Clinic Badminton

After School: Clinic Badminton

Vandaag komt de badminton vereniging Silver Shuttle op bezoek. Ze geven speciaal voor jullie een Clinic Badminton. De clinic wordt gegeven in de Ridderhal. Meld je tussen 13:30 en 14:00 uur bij Dock-03 dan gaan we gezamenlijk naar de sporthal. Denk wel aan sportkleren en gymschoenen.

Hi5Ambacht organiseert sportieve, culturele en buurtactiviteiten voor kinderen in Hendrik-Ido-Ambacht.

Wanneer?
21 november 2012 van 13.30 tot 17.00 uur
Organisator
Hi5Ambacht
Locatie:
Dock-03, Hoge Kade 58
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.