Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Bewegen is een Kunst

Bewegen is een Kunst

‘Bewegen is een Kunst’ is een combinatie van sport en cultuur. Drie middagen lang werken kinderen onder begeleiding aan een echte show. Een theatervoorstelling, waarin diverse sporten aan bod komen. Aan het eind van de laatste training voeren de deelnemers de show op voor publiek.

De trainingsdagen:
- woensdag 21 november van 13.30 uur tot 16.00 uur
- vrijdag 23 november van 15.45 uur tot 17.45 uur
- zaterdag 24 november van 10.00 uur tot 14.00 uur

De show
De show voor publiek is door iedereen gratis bij te wonen op zaterdag 24 november, van 14.00-15.00 uur. Alle trainingen en de eindshow vinden plaats in respectievelijk de sportzaal en het theater van basisschool ‘De Bron’ aan de Admiraal de Ruijterlaan.

Aanmelden
Wil uw kind deelnemen aan ‘Bewegen is een Kunst’? Surf dan nu  naar de website en meld hem of haar aan. Er zijn 30 plaatsen beschikbaar voor kinderen van groep 3 tot en met groep 8. Deelname is gratis.

Hi5Ambacht biedt kinderen voor, tijdens en na schooltijd de beste ontwikkelingskansen, door het aanbieden van sport en cultuur. Het project wordt gecoördineerd door de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht. De stichtingen ToBe en Hattrick participeren in het project. Ook sportverenigingen, basisscholen, kinderdagopvang, stichting Cascade, en stichting Bibliotheeknetwerk Zuid-Oost hebben de intentie te participeren. Hi5Ambacht wordt mede mogelijk gemaakt door de landelijke impulsregeling brede scholen, sport en cultuur.

Wanneer?
Van 21 november 2012 00.00 uur tot 24 november 2012 00.00 uur
Organisator
Hi5Ambacht
Locatie:
de sportzaal en het theater van basisschool ‘De Bron’ aan de Admiraal de Ruijterlaan
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.