Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Inloopspreekuur Klik & Tik

Social media is niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven. Maar hoe werkt het en wat kunt u ermee? Ontdek het in de week van de Mediawijsheid van 23 november tot 30 november.

Inloopspreekuur Klik & Tik

Wilt u graag een e-mail naar uw kinderen sturen, maar u weet niet precies hoe u dat moet doen? Of wilt u slimmer gebruik maken van het internet? Tijdens een door de bibliotheek georganiseerde workshop kunt u aan de hand van het programma Klik & Tik de basisprincipes aanleren. De workshop is gratis en geschikt voor iedereen zonder of met een beperkte ervaring over internet. Vandaag kunt u voor deelname aan de workshop gewoon binnenlopen.
 

Wanneer?
27 november 2012 van 14.00 tot 17.00 uur
Locatie:
Bibliotheek, Hoge Kade 52
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.