Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Cursus Klein Vaarbewijs

Cursus Klein Vaarbewijs

Voor het mogen besturen van een vaartuig dat langer is dan 15 meter of harder kan dan 20 km/uur is een Klein Vaarbewijs nodig. In deze cursus wordt de stof behandeld, die nodig is om het wettelijk examen Klein Vaarbewijs met goed gevolg af te leggen.

De cursus bestaat uit 9 lessen. Neem voor meer informatie contact op.
Inschrijven voor de cursus kan via de website

Wanneer?
Van 2 oktober 2012 00.00 uur tot 27 november 2012 00.00 uur
Organisator
Volksuniversiteit Bouquet
681 35 43
info@volksuniversiteit-bouquet.nl
Locatie:
Witte de Withstraat 59
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.