Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

After School: Surprises maken

After School: Surprises maken

Sinterklaas is weer in het land, daarom gaan we Surprises maken. Wie maakt een mooie Surprises? Kom tussen 13:30 en 14:00 uur want om 14:00 uur gaan we echt beginnen. We trekken ook lootjes voor elkaar!

Hi5Ambacht organiseert sportieve, culturele en buurtactiviteiten voor kinderen in Hendrik-Ido-Ambacht.

Wanneer?
28 november 2012 van 13.30 tot 17.00 uur
Organisator
Hi5Ambacht
Locatie:
Dock-03, Hoge Kade 58
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.