Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Preventieavond

Preventieavond

In een paar wijken zijn er in een korte periode woninginbraken, auto-inbraken en fietsdiefstallen gepleegd. De gemeente en politie zetten zich in om dit terug te dringen.

Ook organiseert de gemeente samen met verschillende instanties een preventieactie. Medewerkers van onder meer hulpdiensten en de gemeente gaan ’s avonds de wijken in om bewoners voor te lichten over hoe ze hun huis, fiets en auto kunnen beveiligen tegen inbraak en diefstal. Ook over het voorkomen van brand is er informatie. Tegelijk kijken ze of het niet te donker is op sommige plekken in de wijk.

Samenwerking
De gemeente organiseert deze preventieavonden samen met de politie Zuid-Holland-Zuid, Brandweer Zwijndrechtse Waard, Toezicht Dordrecht, particuliere beveiliging, buurtpreventie Centrum en de bewonersplatformen van wijk Centrum en Volgerlanden.


Heeft u vragen of wilt u informatie dan kunt u contact opnemen met de gemeente.

Wanneer?
28 november 2012 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
De Gemeente
Locatie:
Wijk Centrum
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.