Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Tweede Open Peutermiddag

Tweede Open Peutermiddag

CBS De Meander en Kinderopvang Bobo nodigen kinderen van 2 tot 4 jaar van harte uit om aanwezig te zijn bij de tweede peutermiddag in het Christelijk Educatief Kindcentrum De Oase. De vorige peutermiddag was een groot succes. Het ging over de herfst en met Plop en Kwebbel was het ook erg leuk! Zowel de ouders als de kinderen hebben een leuke en leerzame middag gehad.

In het Christelijk Educatief Kindcentrum werken Kinderopvang Bobo en CBS De Meander nauw samen en kunnen kinderen van 0 tot 13 jaar genieten van onderwijs en opvang onder één dak. Tijdens de peutermiddagen kunnen ouders samen met hun kind(eren) een kijkje nemen op de dagopvang van Kinderopvang Bobo en basisschool De Meander.

De volgende peutermiddag vindt vandaag plaats. Tijdens deze middag staat het thema Sint en Piet centraal. Dus natuurlijk gaat het over pepernoten, pakjes, de stoomboot met Sinterklaas en natuurlijk vergeten we Zwarte Piet niet. Pompom komt ook op bezoek en we gaan plakken, zingen en spelen. Tussendoor is er iets lekkers te eten en te drinken. Kortom een hele leuke middag om kennis te maken met de school en de opvang. Wij nodigen u en uw peuter(s) van harte uit op de peutermiddag tussen 13:45 en 15:15 uur!

Deelname aan de peutermiddag is geheel gratis. U kunt uw kind(eren) opgeven voor deelname bij het Kindcentrum. U kunt echter ook vrij inlopen met uw peuter. Wij vragen wel rekening te houden met de activiteiten en zouden het fijn vinden als u op tijd aanwezig kunt zijn. Natuurlijk kunt u ook gezellig bij uw kind blijven tijdens de activiteiten.

Wanneer?
29 november 2012 van 13.45 tot 15.15 uur
Organisator
Kinderopvang Bobo
Locatie:
in het Educatief Kindcentrum De Oase aan de Witte de Withstraat 46
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.