Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kunst op je bord

Kunst op je bord

De culturele school van Hi5Ambacht zet door: Onder de titel: “Kunst op je bord”  kunnen kinderen in Hendrik-Ido-Ambacht de komende weken gratis deelnemen aan allerlei workshops. Het programma start op 5 november a.s. en loopt door t/m week 50, met uitzondering van week 49.

Divers aanbod
Alle wijken van Hendrik-Ido-Ambacht worden met ‘Kunst op je bord’ bediend en de verschillende workshops zijn toegespitst op uiteenlopende basisschoolleeftijden. Zo is er een ontdekhoek (een kleuteratelier met het thema ‘licht’), een muzikale ontdekkingstocht, theater, een ‘Licht en schaduw atelier’ (met teken- en druktechnieken) en meer.

Deelnemen?
Geïnteresseerden in ‘Kunst op je bord’ kunnen terecht op de website. Daar staat een compleet overzicht van alle ‘Kunst op je bord’-workshops. Wie wil deelnemen, kan zich daar bovendien direct inschrijven. Hi5Ambacht organiseert regelmatig activiteiten op instuif, maar in dit geval is inschrijven voor deelname verplicht.

Hi5Ambacht; de achtergond
Hi5Ambacht biedt kinderen voor, tijdens en na schooltijd de beste ontwikkelingskansen, door het aanbieden van sport en cultuur. Het project wordt gecoördineerd door de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht. De stichtingen ToBe en Hattrick participeren in het project. Ook sportverenigingen, basisscholen, kinderdagopvang, stichting Cascade, en stichting Bibliotheeknetwerk Zuid-Oost hebben de intentie te participeren. Hi5Ambacht wordt mede mogelijk gemaakt door de landelijke impulsregeling brede scholen, sport en cultuur.

Programma-aanbod ‘Kunst op je bord’
Periode: week 45 t/m week 50 (m.u.v. week 49 in verband met Sinterklaas)

Wijk Volgerlanden:

Groep

Workshop

Locatie

Dag & Tijd

1 & 2

Ontdekhoek: kleuteratelier met het thema licht

John F. Kennedy

Woensdagmiddag

13.00 – 14.00 uur

3 & 4

Muzikale ontdekkingstocht

CBS de Wijngaard

Woensdagmiddag

13.00 – 14.30 uur

5 & 6

Theater

OBS de Waterlelie

Maandag

15.45 – 17.15 uur

7 & 8

Licht en schaduw atelier: teken en druktechnieken zoals linoleum en foamdruk

John F. Kennedy

Maandag

15.45 – 17.15 uur

Wijk Dorp/Centrum:

Groep

Workshop

Locatie

Dag & Tijd

1 & 2

Ontdekhoek: kleuteratelier

CBS de Meander

Vrijdag  13.30 -14.30

3 & 4

Speksteen snijden

OBS de Bron

Dinsdag 16.00-17.30

5 & 6

Minimusical

CBS de Meander

Woensdag 16.00-17.30

6 & 7 & 8

Licht

John F. Kennedy Steenbakkerstraat

Donderdag

15.45 – 17.15 uur

Wijk Oostendam/Kruiswijk:

Groep

Workshop

Locatie

Dag & Tijd

1 & 2

Rara Wie ben ik

CBS de Tweestroom

Woensdag 12.45-13.45

3 & 4

Atelier

OBS de Dukdalf

Donderdag 16.00-17.30 uur

5 & 6 & 7 & 8

Kunst en Vliegwerk; houtbewerken maak je eigen muziek instrument

OBS de Dukdalf

Maandag 15.45-17.15 uur

Wanneer?
Van 5 november 2012 00.00 uur tot 14 december 2012 00.00 uur
Locatie:
divers, zie de website
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.