Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Workshop Pop-art portret op doek

Workshop Pop-art portret op doek

Andy Warhol ging ons voor. Kleurrijke portretten of zwart/wit, iedere vorm heeft zijn eigen charme. Foto’s worden als voorbeeld gebruikt om eerst een gestileerd ontwerp te maken. Daarna worden de grote vlakken die dan ontstaan in zwart/wit/grijs of in complementaire kleuren geschilderd.

De cursusprijs € 68,50 is inclusief alle materialen en de lunch.
Docente: mevr. Bep Roggeveen

Inlichtingen en inschrijving bij de administratie van Bouquet.
Het complete programma vindt u op de website.

 

Wanneer?
10 januari 2013 van 10.00 tot 16.00 uur
Organisator
Volksuniversiteit Bouquet
681 35 43
info@volksuniversiteit-bouquet.nl
Locatie:
Witte de Withstraat 59
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.