Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Start cursus over Johann Sebastian Bach

Start cursus over Johann Sebastian  Bach

Vanaf donderdag 10 januari verzorgt de heer Bernard Nelleke bij VU Bouquet een cursus over Johann Sebastian  Bach.

In deze cursus wordt ingegaan op het leven van deze grote componist en zijn uitgebreide muzikale familie. In het tweede deel van de cursus van 10 lessen ligt het accent op de Matthäus Passion, het monumentale werk over het lijden van Christus. Er wordt aandacht besteed aan de koren en hun betekenis, de solostemmen, de instrumenten en de symboliek in het werk van Bach.

De cursus wordt ondersteund door tientallen geluidsfragmenten.

Inlichtingen en inschrijving bij de administratie van Bouquet.
Het complete programma vindt u op de website.

 

Wanneer?
10 januari 2013 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
Volksuniversiteit Bouquet
681 35 43
info@volksuniversiteit-bouquet.nl
Locatie:
Witte de Withstraat 59
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.