Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Workshop tas of kussen beschilderen

Workshop tas of kussen beschilderen

U versiert een linnen tas of een kussenhoes door structuren te maken met afplakband en daarna te sponsen met 3D-verf (= structuurverf). Ook kunt u stempelen met 3D-verf of een combinatie van beiden. De tas of kussenhoes wordt zo een uniek werkstuk, waar u veel plezier van zult hebben. U kunt kiezen uit verschillende kleuren tassen en hoezen.

Docente: mevr. Carla Meerwijk
De cursusprijs € 21,50 is inclusief alle materialen.

Inlichtingen en inschrijving bij de administratie van Bouquet.
Het complete programma vindt u op de website.

 

Wanneer?
21 januari 2013 van 19.30 tot 21.30 uur
Organisator
Volksuniversiteit Bouquet
681 35 43
info@volksuniversiteit-bouquet.nl
Locatie:
Witte de Withstraat 59
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.