Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Open middag christelijke basisscholen en Kinderopvang Bobo

Open middag christelijke basisscholen en Kinderopvang Bobo

De basisscholen van de christelijke schoolvereniging Trhiade in Hendrik‐Ido‐Ambacht en Kinderopvang Bobo organiseren op maandag 28 januari a.s. een open middag. Tijdens deze open middag zijn alle ouders en verzorgers die op zoek zijn naar een school en kinderopvang van harte welkom. Tussen 13.30 uur en 16.00 uur kunnen zij samen met hun kind(eren) een kijkje komen nemen op één van de locaties.

Christelijke basisscholen
De open middag geldt voor alle Trhiade‐basisscholen: De Wijngaard (Druivengaarde 9), De Tweestroom (PC Hooftsingel 7), en De Meander, zowel de hoofdlocatie aan Bekestein 54‐56, als de dependance De Oase (het Christelijk Educatief Kindcentrum) aan de Witte de Withstraat 46.

Kwalitatief goed onderwijs staat bij de basisscholen van Trhiade voorop. ICT is niet meer weg te denken door computers, digitale schoolborden en de eerste tablets, die hun intrede hebben gedaan. De scholen hebben een duidelijke christelijke identiteit. Deze is zichtbaar in het dagelijks handelen, zoals tijdens het vertellen van Bijbelverhalen, danken en bidden, zingen van geestelijke liederen, het vieren van de christelijke feestdagen en de nadrukkelijke aandacht voor waarden en normen.

Kenmerkend is het werken met moderne didactische inzichten, actuele methoden en goede materialen. De onderwijsinspectie heeft recent uitgesproken dat ze tevreden is over de kwaliteit en de opbrengsten van de scholen van Trhiade. De leerresultaten zijn prima en er wordt met veel zorg aan de leerlingen besteed, met veel aandacht aan het pedagogisch klimaat. Ouders/verzorgers die geen kerkelijke achtergrond hebben, maar wel op zoek zijn naar een kwalitatief goede school die het christelijke karakter op een eigentijdse manier overdraagt, zijn ook van harte welkom.

Kinderopvang Bobo
De Christelijke basisscholen werken nauw samen met Kinderopvang Bobo. Naast de Hele dagopvang, gevestigd binnen Christelijk Educatief Kindcentrum "De Oase", verzorgt kinderopvang Bobo op de scholen van Trhiade de buitenschoolse opvang en tussen de middag "het kinderrestaurant". Op deze manier sluiten onderwijs en kinderopvang optimaal op elkaar aan. Sporten, spelletjes doen, relaxen, huiswerk maken op de computer, knutselen, tekenen, buitenspelen of deelnemen aan naschoolse activiteiten, het kan allemaal bij de Buitenschoolse opvang.

Christelijk Educatief Kindcentrum "De Oase"
In het Christelijk Educatief Kindcentrum werken De Oase (aan de Witte de Withstraat, dep. van De Meander) en Kinderopvang Bobo samen aan een geweldig aanbod voor alle kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar. We bieden Christelijk onderwijs, Hele dagopvang en Buitenschoolse opvang onder één dak. Zo kunnen de kinderen, vanuit de voor hen zo vertrouwde kinderopvang, doorstromen naar groep 1‐2 van de basisschool.

Open Peutermiddag
Kinderen van 2 tot 4 jaar zijn van harte welkom op de Open Peutermiddag in Kindcentrum De Oase. Tijdens de peutermiddag kunt u een kijkje nemen op de dagopvang van Kinderopvang Bobo en de basisschool. We gaan leuke activiteiten doen rond het thema ‘Winter’.

Meer informatie over Bobo vindt u op de website of bel de locatiemanager Anouk Reijenga, 06 – 837 000 88.
Voor meer informatie over de Christelijke basisscholen kunt u contact opnemen met de directeur‐bestuurder Paul van Delft, 06 – 307 340 34.

Wanneer?
28 januari 2013 van 13.30 tot 16.00 uur
Locatie:
Zie bericht
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.