Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Lezing over Parijs

Lezing over Parijs

De rigoureuze stadsplanning van Baron Haussmann in het midden van de 19de eeuw heeft het aanzien van Parijs voorgoed veranderd. Het was afgelopen met de kronkelige straatjes van de middeleeuwse stad. Daarvoor in de plaats kwam een overzichtelijk stratenplan met brede boulevards, die naast allure ook een goede doorstroming van de legers van Napoleon III

( 1852-1870) garandeerden. Op dinsdagavond 5 februari geeft mevrouw Drs. Monique Hanrath een interessante lezing over de periode waarin het oude Parijs werd veranderd in het Parijs zoals wij dat nu kennen. Alles toegelicht met veel mooie afbeeldingen van toen en nu.

Inlichtingen en inschrijving bij de administratie van Bouquet.
Het complete programma vindt u op de website.

 

Wanneer?
5 februari 2013 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
Volksuniversiteit Bouquet
681 35 43
info@volksuniversiteit-bouquet.nl
Locatie:
Witte de Withstraat 59
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.