Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Merweboertjes vieren Diamantenbal

Blaaskapel de Merweboertjes heeft een jaartje te maken gehad met een enorme ziekenboeg. Niets is de Boertjes bespaart gebleven. Maar we zijn weer helemaal terug.

De Merweboertjes is Dordrechts oudste blaaskapel en bestaan tenslotte komend seizoen 60 jaar, en dat willen we als actieve muzikanten een waardige plek in ons bestaan geven. In april zullen we ons 60 jarig bestaan vieren, maar we zullen ons jubileumjaar al starten met feesten tijdens het komende carnaval. 
 
Op vrijdagavond 8 februari organiseren de Merweboertjes, in feestcafe ’t Bolleke op de singel in Dordrecht, een ouderwets gezellig karnavalsfeestje onder de naam het Diamantenbal.
 
Iedereen die het karnaval een leuk feestje vindt is vanaf een uur of acht van harte welkom op de singel. De entree is gratis en vol is vol. Er is geen kledingvoorschrift maar het is wel verplicht een gezellig humeur mee te brengen.
 
Naast de Merweboertjes treden ook de Rolling Tones op, en zullen de Merwekrabbers met de Stadsprins van Dordrecht en haar hofkapel de Afzakkers, de prinsen van de Schenkeltrappers en Nar Veure met gevolg eveneens aanwezig zijn. U begrijpt dat alle ingrediėnten aanwezig zijn voor een knalfeest. Wij hopen hiermee het Karnavalsweekeinde in Dordrecht een daverend begin te geven.
 
Wij verwachten een feest en u bent van harte welkom. 
Wanneer?
8 februari 2013 van 20.00 tot 00.00 uur
Locatie:
't Bolleke Singel Dordrecht
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.