Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Gemeente en politie organiseren 12-uurs actie ‘Buurt Bestuurt’

Gemeente en politie organiseren 12-uurs actie ‘Buurt Bestuurt’

Ga mee de straat op!

Op zaterdag 23 februari houdt de politie samen met de gemeente een 12-uurs actie ‘Buurt bestuurt’. Ook Toezicht werkt mee aan de actie. Ze zijn dan te vinden op een aantal locaties. Inwoners kunnen meldingen doen en kunnen ’s avonds mee de straat op met de politie en het preventieteam. Op zoek naar verdachte of onveilige situaties.

Invloed
De gedachte achter ‘Buurt Bestuurt’ is dat inwoners zelf veel kunnen doen voor de veiligheid in hun buurt. Daarom vinden politie, toezicht en de gemeente het belangrijk om met inwoners in contact te komen, zodat ze kunnen aangeven waar ze aandacht voor vragen. Samen kijken inwoners, gemeente en politie dan hoe ze dat kunnen realiseren.

Op zaterdag 23 februari is de actie ‘Buurt Bestuurt’ op de volgende locaties:

12.00 uur – 13.30 uur Winkelcentrum Louwersplein
13.45 uur – 15.15 uur Winkelcentrum Hoogambacht
15.30 uur – 17.00 uur Winkelcentrum De Schoof

De straat op
Om met politie of het preventieteam mee de straat op te gaan kunnen Ambachters zich voor 17 februari opgeven bij het politiebureau Zwijndrechtse.waard@zuid-holland.politie.nl. Deelnemers moeten wel 18 jaar of ouder zijn.

Wanneer?
23 februari 2013 van 12.00 tot 17.00 uur
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.