Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Workshop illustrator voor een middag

Workshop illustrator voor een middag

Leerlingen van groep 3 tot en met groep 8 zijn welkom op deze workshop. Welke omslag teken jij, als je alleen de achterkant van een boek mag lezen?

Ervaren tekendocenten begeleiden de kinderen bij deze workshop. Aan het einde van de workshop wordt je resultaat vergeleken met de originele omslag. Welke verschillen en overeenkomsten zijn er. Is aan je omslag te zien waar het boek over gaat?

 

Wanneer?
27 februari 2013 van 14.00 tot 16.00 uur
Organisator
Bibliotheek netwerk ZHZO en Hi5Ambacht
Locatie:
Bibliotheek Ambacht
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.