Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Samen zingen in “ De open Hof “

Samen zingen in “ De open Hof “

Zangdienst met Christelijke Oratorium Vereniging " Con Amore " uit Zwijndrecht o.l.v. Gerben Budding.

De begeleiding van het koor en de samenzang zal worden verzorgd door André de Jager op orgel en Diana Abspoel op hobo. Het programma  staat in het teken van de Passietijd. Tijdens dit zanguur zal  beknopt het verhaal uit de “Matthäus-Passion” worden gevolgd en worden voorgedragen, afgewisseld door de koralen uit die “Matthäus-Passion”, vertolkt door het koor. Ook zal er samenzang zijn  van liederen zoals  ‘Ik heb u lief, o mijn beminde ‘,  Stilte over alle landen’, ’Jezus leven van ons leven’, ‘Halleluja! Lof zij het Lam’ en andere liederen, die betrekking hebben op de lijdenstijd.
 
De gehele dienst zal worden ondersteund doormiddel van  een beamer/dia presentatie. De toegang is gratis. Ter bestrijding van de kosten zal na de dienst, gecollecteerd worden.
 
 
Wanneer?
3 maart 2013 van 17.00 tot 00.00 uur
Organisator
Ben Voerman
681 38 09
bjvoerman@planet.nl
Locatie:
In de Open Hof Kerk aan de Schildmanstraat 72a
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.