Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Cursus abstracte figuren afwerken

Twee voorgevormde abstracte figuren van polystyreen maakt en werkt u af in twee lessen. Daarna worden zij samen op een steen geplaatst en afgewerkt in door u zelf te kiezen kleuren. Het geheel kan zowel binnen als buiten geplaatst worden. 2 lessen op dinsdagavond, start 5 maart 2013 van 19.30-22.00 uur in H.I. Ambacht o.l.v. mevrouw Riek Konijnenburg.

Wanneer?
5 maart 2013 van 19.30 tot 22.00 uur
Organisator
Volksuniversiteit Bouquet
681 35 43
info@volksuniversiteit-bouquet.nl
Locatie:
Witte de Withstraat 59
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.