Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Cursus Klein Vaarbewijs II

Cursus Klein Vaarbewijs II

Klein Vaarbewijs II  is een aanvulling op het VB I en verplicht voor het varen op alle binnenwateren, dus inclusief de Westerschelde, de Oosterschelde, het IJsselmeer, de Waddenzee, de Eems en de Dollard.
Om deze cursus te kunnen volgen is het noodzakelijk dat u Vaarbewijs I heeft of de opleiding daartoe heeft gevolgd.

In 6 lessen op dinsdagavond vanaf 29 januari komen de volgende onderwerpen aan de orde: de regels voor het varen op zee, de stromen en getijden, kaartlezen, elementaire meteorologie, de op zee gebruikte betonning en navigeren enz.

Het examen is niet inbegrepen, maar dient door de cursist zelf te worden aangevraagd.

Docent: de heer Gijsbert Snijder  www.vaarschooldrechtsteden.nl 
Kosten: € 115,--

Inlichtingen en inschrijving bij de administratie van Bouquet.
Het complete programma vindt u op de website.

 

Wanneer?
Van 29 januari 2013 19.30 uur tot 5 maart 2013 22.00 uur
Organisator
Volksuniversiteit Bouquet
681 35 43
info@volksuniversiteit-bouquet.nl
Locatie:
Witte de Withstraat 59
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.