Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Workshop Beeldhouwen

Workshop Beeldhouwen

Tijdens deze workshop wordt gewerkt in speksteen. Een zachte steensoort, die met eenvoudig gereedschap kan worden bewerkt. Deze dag komen alle facetten van het bewerken aan de orde. Een workshop voor diegenen, die nog nooit in speksteen hebben gewerkt, maar ook voor de meer gevorderden.

Bij de cursusprijs is de steen niet inbegrepen. U kunt zelf een steen meebrengen, maar u kunt ook bij Bouquet stenen kopen.De cursusprijs € 50,50 is inclusief koffie, thee en lunch.
Docente: mevr. Saskia Rietveld

Inlichtingen en inschrijving bij de administratie van Bouquet.
Het complete programma vindt u op de website.

 

Wanneer?
8 maart 2013 van 10.00 tot 16.00 uur
Organisator
Volksuniversiteit Bouquet
681 35 43
info@volksuniversiteit-bouquet.nl
Locatie:
Witte de Withstraat 59
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.