Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Gedeelte opbrengst expositie kunstverkoop voor Hospice de Cirkel

Gedeelte opbrengst expositie kunstverkoop voor Hospice de Cirkel

In het oude pand van v Gent in winkelcentrum de Schoof nummer 27, wordt op zaterdagmiddag 16 maart een expositie en verkoop gehouden van 4 kunstenaars (Ingrid Viets / Sjanie Blaak / Erica Nagel / Dimphna De Sitter (DimphnAtelier).

Een gedeelte van de opbrengst wordt geschonken aan Hospice de Cirkel.
 

Wanneer?
16 maart 2013 van 10.00 tot 17.00 uur
Locatie:
Winkelcentrum de Schoof
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.