Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kinderpaasfeest in de Dorpskerk

Kinderpaasfeest in de Dorpskerk

Op zaterdag 30 maart wordt in de Dorpskerk te H.I. Ambacht weer het kinderpaasfeest gevierd.

Waar gaat het eigenlijk om met het Paasfeest?

Daar gaan we het over hebben. Door middel van een bezoeker met een zware rugtas hopen we dat je er achter komt waar het met pasen om gaat. Verder gaan we muziek maken, kijken we naar een mooi stuk film en natuurlijk is er voor alle kinderen weer wat lekkers.

We hopen dat iedereen vriendjes en vriendinnetjes mee neemt, maar natuurlijk zijn alle papa's en mama's, broertjes en zusjes, opa's en oma's en iedereen die je maar kan bedenken, ook van harte welkom.

We hopen jullie allemaal te zien op zaterdag in de Dorpskerk!

Wanneer?
30 maart 2013 van 10.30 tot 11.45 uur
Organisator
Dorpskerk
Locatie:
Dorpskerk te Hendrik Ido Ambacht
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.