Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Start Peuterspeelgroep in locatie Witte de Withstraat

Start Peuterspeelgroep in locatie Witte de Withstraat

Vandaag gaat de Christelijke Peuterspeelgroep van Kinderopvang Bobo aan de Witte de Withstraat 46 van start. Daarmee is het aanbod voor 0 tot 13-jarige kinderen op deze locatie compleet. Kinderdagverblijf (ook halve dagen en flexibele dagen), peuterspeelgroep, tussenschoolse opvang in het kinderrestaurant, voor- en naschoolse opvang en onderwijs allemaal onder één dak en allemaal gestoeld op de christelijke identiteit.

Wanneer?
1 april 2013 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
Bobo
Locatie:
Peuterspeelgroep van Kinderopvang Bobo aan de Witte de Withstraat 46
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.