Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Cursus Digitale Fotografie

Cursus Digitale Fotografie

Veel mensen hebben thuis een fraaie geavanceerde digitale camera, maar weten de mogelijkheden ervan niet optimaal te benutten.

In deze cursus wordt een groot aantal mogelijkheden behandeld door middel van o.a. foto-opdrachten, werkbesprekingen en een foto-excursie. De cursus start op 31 januari en bestaat uit 5 lessen op donderdagavond en een foto-excursie op een zaterdag. Voor deze cursus heeft u een digitale camera met handmatige instelmogelijkheden nodig, zoals diafragma, sluitertijd en belichting.

cursusdata: 31 januari, 14 februari, 7 en 21 maart, 4 april 2013 en een praktijkdag op zaterdag 23 maart 2013.
Docent: Peter Hol
Kosten: € 135,-

Inlichtingen en inschrijving bij de administratie van Bouquet.
Het complete programma vindt u op de website.

 

Wanneer?
Van 31 januari 2013 19.00 uur tot 4 april 2013 22.00 uur
Organisator
Volksuniversiteit Bouquet
681 35 43
info@volksuniversiteit-bouquet.nl
Locatie:
Witte de Withstraat 59
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.