Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Samen zingen met Jennifer van den Hoek in “De open Hof“

Samen zingen met Jennifer van den Hoek in “De open Hof“

Zangmiddag met Jennifer van den Hoek en haar Ridderkerse Kinderkoren. Zowel deze koren als ook de dirigente genieten veel bekendheid door o.a. medewerkingen aan de uitzendingen van Nederland Zingt van de Evangelische Omroep. De begeleiding van het koor en de samenzang zal worden verzorgd door een  eigen begeleidingsgroep. U bent van harte uitgenodigd.

Wanneer?
7 april 2013 van 17.00 tot 00.00 uur
Organisator
Ben Voerman
681 38 09
bjvoerman@planet.nl
Locatie:
In de Open Hof Kerk aan de Schildmanstraat 72
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.