Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Inloopavond bij de Kindcentrum Oase

Inloopavond bij de Kindcentrum Oase

Inloopavond voor (toekomstige) ouders op 9 april

Op dinsdag 9 april 2013 houdt Christelijk Educatief Kindcentrum De Oase aan de Witte de Withstraat 46 in Hendrik-Ido-Ambacht een gezellige inloopavond. Ouders en toekomstige ouders zijn dan ook van harte welkom in het kinderdagverblijf van Kinderopvang Bobo op deze locatie. Er is volop informatie en tijd voor een praatje met de medewerkers. U kunt de locatie bekijken en de sfeer proeven. Een team van medewerkers staat op 9 april van 17:00 tot 20:00 uur voor u klaar!
 
Kinderen en ouders voelen zich thuis
In het kinderdagverblijf van Kinderopvang Bobo voelen ouders en kinderen zich thuis. De enthousiaste medewerkers, de sfeer op de groepen en de moderne en gezellige inrichting zorgen hiervoor. Het kinderdagverblijf in kindcentrum De Oase heeft een Christelijke identiteit, op een manier die kinderen aanspreekt. Kinderopvang Bobo is buitengewoon betrokken bij kinderen en ouders. 'We vinden het belangrijk dat ouders hun kinderen met een gerust hart achter kunnen laten en dat de kinderen het naar hun zin hebben, zodat ze zich spelenderwijs kunnen ontwikkelen', aldus Eva Klein, manager Kinderopvang bij Kinderopvang Bobo.   
 
Kinderdagverblijf stimuleert kinderen in hun ontwikkeling
Werkende (toekomstige) ouders die kiezen voor opvang in een kinderdagverblijf van Bobo vinden het belangrijk dat hun kinderen van 0 tot 4 jaar zich zo goed mogelijk ontwikkelen. De professionele medewerkers begeleiden de kinderen vanuit landelijk erkende methoden en hedendaagse pedagogische visie. Ze stimuleren de kinderen om steeds weer een nieuwe uitdaging aan te gaan. Op het kinderdagverblijf leren de kinderen van de medewerkers en van elkaar. Ze groeien langzaam toe naar de basisschool, zodat ze op vierjarige leeftijd eenvoudiger de stap naar het onderwijs kunnen maken.
 
Samenwerking basisscholen
Kinderen ontwikkelen zich voortdurend. Om deze doorgaande ontwikkelingslijn goed te begeleiden werkt Kinderopvang Bobo nauw samen met het basisonderwijs. Op het Christelijk Educatief Kindcentrum De Oase werken Kinderopvang Bobo en Christelijke basisschool De Meander actief met elkaar samen. Dat kunt u met eigen ogen zien op 9 april. De Meander maakt - evenals Bobo's Peuterspeelgroep en Bobo's Buitenschoolse opvang - onderdeel uit van Christelijk Educatief Kindercentrum De Oase. Vanuit de samenwerking gaan de driejarige kinderen bijvoorbeeld regelmatig een kijkje nemen op school. Ook sluit de ontwikkelingsmethode goed aan op de methode die de basisschool gebruikt.
Wanneer?
9 april 2013 van 17.00 tot 20.00 uur
Organisator
Christelijk Educatief Kindcentrum De Oase
Locatie:
Witte de Withstraat 46
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.