Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Workshop Acrylschilderen

Workshop Acrylschilderen

Een workshop waarin u al uw creativiteit kwijt kunt. Op een doek van 50x60 cm wordt met acrylverf en andere materialen (naar keuze) een schildering gemaakt. Voorbeelden brengt u zelf mee. Als u al ervaring heeft, dan schildert u op deze dagen met hier en daar aanwijzingen van de docente; heeft u geen ervaring dan wordt u de gehele dag intensief begeleid. 

De cursusprijs € 68,50 is inclusief alle materialen en de lunch.
Docente: mevr. Janke van Burik

Inlichtingen en inschrijving bij de administratie van Bouquet.
Het complete programma vindt u op de website.

 

Wanneer?
12 april 2013 van 10.00 tot 16.00 uur
Organisator
Volksuniversiteit Bouquet
681 35 43
info@volksuniversiteit-bouquet.nl
Locatie:
Witte de Withstraat 59
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.